Objectbeveiliging

Security & Hospitality services is u van dienst op het moment dat u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf wat objectbeveiliging uitvoert. Objectbeveiliging is gericht op alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden voor een bepaald object. Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van controlerondes en het signaleren van calamiteiten. De SHS Group voert objectbeveiliging uit naar aanleiding van uw wensen en behoeften. Onze gecertificeerde beveiligingsmedewerkers zijn u 24/7 van dienst. Wij reageren namelijk 24 uur per dag op uw oproep. Wij werken transparant en streven ernaar om zo veel mogelijk klantgericht te werk te gaan.

Klantgericht te werk

Bij ons wordt u nooit geconfronteerd met extra kosten die op voorhand niet vermeld stonden in de offerte. Wij leveren graag zekerheid, met veiligheid als belangrijkste uitgangspunt. Bij de SHS Group staat uw vraag centraal. Dit kan overigens niet enkel omtrent objectbeveiliging zijn. Wij bieden ook bouwplaats beveiliging en evenementbeveiliging aan. Daarnaast bieden wij tevens hospitality services aan. Wij leveren de juiste dames en heren voor uw project. Dit of nu op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam, een beveiligingsbedrijf in Den Haag of naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer. Wij leveren zekerheid met regelmaat van de klok. De SHS Group staat als beveiligingsbedrijf voor loyaliteit naar onze klanten. Servicegericht werken en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit kunt u terugzien in de kwaliteit van onze geleverde diensten.

Objectbeveiliging

Geleverde diensten

Beveiligingswerkzaamheden gaan verder dan alleen beveiligen. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn als u de overheidsregels van vandaag de dag wilt nastreven in uw winkelcentrum. Onze medewerkers kunnen dan bijvoorbeeld het deurbeleid uitvoeren en eventuele criminele praktijken voorkomen. Het is immers belangrijk dat de veiligheid voor zowel de winkeliers als de klanten gewaarborgd blijft. Wanneer u gebruik wenst te maken van één van onze beveiligingsdiensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u een offerteaanvraag indienen via onze website. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is zelfs mogelijk om gedurende een langere periode gebruik te maken van onze beveiligingsdiensten. Hierdoor bent u verzekerd van een stukje zekerheid met betrekking tot het garanderen van de veiligheid. Of u dit nu doet voor een evenement, winkel of object.