Hospitality services

Security & Hospitality Services, ofwel de SHS Group, biedt naast de reguliere beveiligingswerkzaamheden zoals objectbeveiliging, bouwplaats beveiliging en evenementbeveiliging ook hospitality services aan. Wij hebben diverse baliemedewerkers, servicemedewerkers, gastvrouwen en gastheren in dienst die bijdragen aan een optimale klantbeleving van uw bezoekers. Dit kan zijn bij bezoekers in diverse zorginstellingen, maar ook tijdens evenementen. Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf wat gespecialiseerd is in hospitality services, bent u bij de SHS Group aan het juiste adres. Wij staan voor loyaliteit aan onze klanten en gaan zo veel mogelijk klantgericht te werk.

Loyaal en klantgericht

Bij de SHS Group wordt u nooit geconfronteerd met extra kosten die niet op voorhand zijn opgenomen in de offerte. Wij bieden zekerheid door een duidelijk offerte te maken. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast werken wij transparant, waarbij veiligheid het belangrijkste uitgangspunt is. Door onze brede inzet kunnen wij onze klanten te allen tijde goed voorzien van onze services. Security & Hospitality Services is een dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt dat terugzien in de kwaliteit van onze geleverde diensten. Wij reageren 24/7 op uw oproep! Daarbij werven wij de dames en heren volgens uw wensen en behoeften. Wanneer u graag uw wensen en behoeften omtrent diverse verschillende beveiligingswerkzaamheden wilt bespreken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hospitality Services

Wensen en behoeften

Met betrekking tot ieder project, kunnen de wensen en behoeften met betrekking tot het uitvoeren van de juiste beveiligingswerkzaamheden anders zijn. Wanneer u bijvoorbeeld evenementbeveiliging uit wilt laten voeren, zullen uw wensen en behoeften anders zijn dan wanneer u bouwplaats beveiliging uit wilt laten voeren. Dit omdat er bij een evenement ook EHBO’ers aanwezig dienen te zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat u voor langere tijd op zoek bent naar de juiste gastvrouwen of gastheren. Dit omdat bezoekers in allerlei omstandigheden te woord gestaan moeten worden. Er kunnen talloze reden zijn waarom u op zoek bent naar het juiste beveiligingsbedrijf. De SHS Group is u graag van dienst en is gespecialiseerd in verschillende beveiligingswerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van zowel u, als uw werknemers, bezoekers en klanten gewaarborgd blijft. Veiligheid staat immers boven alles.