Evenementbeveiliging

Evenementenbeveiliging is een vak apart. Dit omdat de beveiliging van een evenement gebonden is aan wet- en regelgeving. Het takenpakket van een beveiligingsbedrijf wat voor u de evenementenbeveiliging uitvoert bestaat onder andere uit toegangscontroles, surveilleren, service verlenen, hulpverlenen en het bewaken van de statische positie. Al deze zaken kunt u door Security & Hospitality Services, ofwel de SHS Group uit laten voeren. Wanneer u een kijkje neemt op onze website, kunt u zien dat u bij de offerteaanvraag zelf aan kunt geven van hoeveel beveiligers en hulpverleners u wenst gebruik te maken. Mocht twijfelen over uw offerteaanvraag, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit zodat we u op de juiste wijze kunnen adviseren met betrekking tot de beveiliging van uw evenement. Tijdens de evenementbeveiliging staat de veiligheid centraal.

Veiligheid staat centraal

Tijdens een evenement staat de veiligheid van zowel u, uw werknemers als de bezoekers van uw evenement centraal. Of het nu gaat om een festival, beurs of concert. Wij leveren zekerheid met de regelmaat van de klok en u wordt nooit verrast met extra kosten die niet stonden vermeld in de offerte. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk transparant en klantgericht te werk te gaan. Of u nu op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam, een beveiligingsbedrijf in Den Haag of een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer, bij de SHS Group bent u aan het juiste adres. Naast evenementbeveiliging bieden wij nog diverse andere beveiligingsdiensten aan.

Beveiligingsbedrijf

Deze beveiligingsdiensten bieden wij aan

Wij werken servicegericht en staan voor loyaliteit aan onze klanten. Dit kunt u terugzien in de kwaliteit van onze geleverde diensten. Wij reageren 24 uur per dag op uw vraag. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Mede hierom bieden wij niet alleen evenementbeveiliging aan. U bent bij ons tevens aan het juiste adres op het moment dat u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf wat andere beveiligingswerkzaamheden uitvoert. Hierbij kunt u denken aan objectbeveiliging, en bouwplaats beveiliging. Ook bieden wij hospitality services aan. Dit houdt in dat wij ook gastvrouwen en gastheren in dienst hebben die een waardevolle bijdrage kunnen leveren tijdens uw evenementen. Wanneer u gebruik wenst te maken van een van onze diensten staan wij u graag te woord.