Bouwplaats beveiliging

Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam, een beveiligingsbedrijf in Den Haag of een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer wat gespecialiseerd is in bouwplaats beveiliging, bent u bij Security & Hospitality services aan het juiste adres. Bij de SHS Group wordt u nooit geconfronteerd met extra kosten die niet vermeld staan in uw offerte. Wij zijn transparant en werken met een vooraf afgesproken prijs. Daarbij streven we ernaar om zo veel mogelijk klantgericht te werk te gaan. Bij ons staat veiligheid centraal, waarbij we het belangrijk vinden dat uw bouwplaats optimaal beveiligd wordt.

Bouwplaats optimaal beveiligen

Vandalisme, diefstal, inbraak en andere calamiteiten zorgen jaarlijks voor ontzettend veel schade aan de bouw. Wij willen dit voor uw bouwplaats graag voorkomen. Dit door bouwplaats beveiliging uit te voeren op de door u gewenste locatie. Wij willen ervoor zorgen dat er geen materiële schade of diefstal voorkomt op uw bouwplaats. Bouwprojecten vinden namelijk vaak plaats op onbeschutte locaties. Dit maakt het voor criminelen interessant om eens op zoek te gaan naar eventuele bruikbare bouwmaterialen of gereedschappen. Mede om deze reden is het belangrijk om uw bouwplaats te beveiligen. De SHL Group reageert 24/7 op uw oproep. Wij staan immers voor loyaliteit aan onze klanten. Wanneer u op zoek bent naar bouwplaats beveiliging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Wanneer u gebruik wilt maken van één van onze beveiligingsdiensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen via onze website. Ook wanneer u op zoek bent naar andere beveiligingswerkzaamheden zoals objectbeveiliging en evenementbeveiliging, zijn wij u graag van dienst. Daarnaast bieden wij als beveiligingsbedrijf ook hospitality services aan. Wanneer u bijvoorbeeld een kijkdag hebt op uw bouwplaats voor de toekomstige bewoners, kunnen onze gastheren en gastvrouwen meerwaarde bieden. Dit aangezien er aan de dag van vandaag allerlei overheidsregels zijn waar een ieder zich aan dient te houden. Onze gastvrouwen en gastheren kunnen de toekomstige bewoners dan voorzien van de juiste instructies.

Bouwplaatsbeveiliging