Het beveiligingsbedrijf

Bij het beveiligingsbedrijf Security & Hospitality Services, ook wel de SHS Group genoemd, staat u als klant centraal. Wij kunnen u te allen tijde voorzien van onze goede services aangezien wij breed inzetbaar zijn. Zo bieden wij objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en bouwplaats beveiliging aan. Daarnaast kunt u ook bij ons beveiligingsbedrijf terecht voor hospitality services. Onze ad-hoc dienstverlening bestaat uit verschillende hospitality medewerkers, die uw bezoekers en klanten als eerste aanspreekpunt op een vriendelijke wijze te woord kunnen staan in allerlei omstandigheden. Of u nu op zoek ben naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam, naar een beveiligingsbedrijf in Den Haag of naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken transparant en streven ernaar om zo veilig mogelijk klantgericht te werk te gaan waarbij veiligheid onze grootste prioriteit is.

Veiligheid als prioriteit

De medewerkers van beveiligingsbedrijf SHS Group snappen dat veiligheid het belangrijkste is. Of dit nu gaat om de veiligheid tijdens een evenement, of om de veiligheid van een bouwplaats of object. Security & Hospitality Services is een dynamisch beveiligingsbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij staan voor loyaliteit aan onze klanten waarbij servicegericht werken en professionaliteit de uitgangspunten zijn. U kunt dit terug zien in de kwaliteit van onze geleverde diensten. Daarnaast reageren wij 24/7 uur op uw oproep en staan wij altijd paraat. Wij werven de dames en de heren die nodig zijn voor het verhullen van uw wensen. Wij leveren zekerheid met de regelmaat van de klok. Daarnaast wordt u bij Security & Hospitality Services nooit geconfronteerd met extra kosten die niet vermeld staan in de offerte.

Beveiligingsbedrijf

De offerte

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u op onze website een gratis offerteaanvraag indienen. Nadat u de offerteaanvraag hebt ingediend, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast is onze offerte vrijblijvend. U bent dus tot niets verplicht. In de offerteaanvraag kunt u onder andere aangeven van hoeveel beveiligers en hoeveel EHBO’ers u gebruik wenst te maken. Ook kunt u aangeven of u eventueel gebruik wilt maken van onze hospitality medewerkers. Dit kan misschien handig zijn op het moment dat u een evenement organiseert. Tijdens een evenement draait het immers om de beleving van de bezoekers. Het is zelfs mogelijk om gedurende een langere periode van onze diensten gebruik te maken. U kunt vrijblijvend contact met ons beveiligingsbedrijf opnemen wanneer u meer informatie wilt ontvangen over onze diensten.