Beveiligingsbedrijf in Zoetermeer

Of u nu op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer wat evenementbeveiliging uitvoert, of naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer dat gespecialiseerd is in bouwplaats beveiliging of objectbeveiliging, dan is Security & Hospitality Services u graag van dienst. De SHS Group is niet alleen een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer, maar ook een beveiligingsbedrijf in Den Haag en een beveiligingsbedrijf in Rotterdam. Bij de SHS Group wordt u nooit geconfronteerd met extra kosten die niet op voorhand zijn vermeld in de offerte. Wij leveren zekerheid met de regelmaat van de klok. Daarbij werken we transparant en streven we ernaar om zo veel mogelijk klantgericht te werk te gaan waarbij we veiligheid als hoogste prioriteit stellen.

Veiligheid als prioriteit

Bij de SHS Group bent u bij het juiste beveiligingsbedrijf in Zoetermeer op het moment dat u op zoek gaat naar een beveiligingsbedrijf wat verder gaat dan alleen beveiligen. Of het nu om het beveiligen van een bouwplaats, een object of een evenement gaat, veiligheid vinden wij altijd belangrijk. Dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers, klanten en bezoekers. Wij staan u 24/7 te woord, wat maakt dat wij ook ad-hoc dienstverlening aanbieden. Er kunnen verschillende oorzaken of omstandigheden zijn waardoor u met spoed op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een brand waarbij het belangrijk is dat de omgeving van de brand afgezet en beveiligd dient te worden. Wij werven de mensen volgens uw wensen en behoeften.

Beveiligingsbedrijf Zoetermeer

Wensen en behoeften

De wensen en behoeften omtrent het beveiligen van een bepaald project kunnen altijd anders zijn. Misschien heeft u voor een evenement meer beveiligers nodig dan voor het beveiligen van een winkelcentrum. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken. Het is zelfs mogelijk om via ons een aantal EHBO’ers in te huren via de SHS Group. Wanneer u al redelijk voor ogen hebt van welke diensten u gebruik wilt maken, van ons als beveiligingsbedrijf in Zoetermeer, kunt u vrijblijvend een offerteaanvraag indienen via onze website. Aan de hand van de door u ingediende offerteaanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen wanneer u meer informatie wilt ontvangen met betrekking tot bepaalde beveiligingswerkzaamheden.