Beveiligingsbedrijf in Rotterdam

Bij Security & Hospitality Services, ook wel de SHS Group genoemd, wordt u nooit geconfronteerd met extra kosten die niet op voorhand met u besproken zijn. Als beveiligingsbedrijf in Rotterdam zijn we u graag van dienst met betrekking tot diverse beveiligingswerkzaamheden. Als beveiligingsbedrijf bieden wij onder andere evenementbeveiliging, objectbeveiliging en bouwplaats beveiliging aan. Ook wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Den Haag of naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze beveiligingswerkzaamheden, kun u ook bij ons terecht voor hospitality services. Onze kernwaarden staan centraal waarbij veiligheid onze grootste prioriteit is.

Onze kernwaarden

Als beveiligingsbedrijf in Rotterdam leveren wij graag zekerheid met de regelmaat van de klok. Daarnaast werken wij transparant en streven naar ernaar om zo klantgericht en veilig mogelijk te werk te gaan. Wij staan immers voor loyaliteit aan onze klanten. Wij reageren 24 uur per dag op uw oproep wat maakt dat wij servicegericht werken en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze kernwaarden zijn de basis van de samenwerking met onze klanten en de onderlinge samenwerking tussen onze collega’s. Wanneer u graag van één van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of een offerteaanvraag doen via onze website. Wij snappen dat veiligheid voor u belangrijk is. Of dit nu gaat om de veiligheid tijdens een evenement of om de veiligheid in een object. Wij zetten onszelf dagelijks in voor het creëren van een veilige omgeving.

Beveiligingsbedrijf

Veilige omgeving

Een veilige omgeving is te allen tijde belangrijk. Of het nu gaat om de veiligheid op een bouwlocatie of om de veiligheid in een ziekenhuis. Wij creëren dagelijks een veilige omgeving voor u, uw bezoekers en uw werknemers. Als beveiligingsbedrijf in Rotterdam doen we meer dan alleen beveiligen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren met betrekking tot diverse aspecten van beveiligen. Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf voor uw winkel of winkels bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Aan de dag van vandaag moeten een ieder rekening houden met de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus. Wij zorgen voor een correcte uitvoering van deze maatregelen zodat zowel u als uw klanten zo min mogelijk kans hebben om een besmetting met het virus op te lopen in uw winkel.