Beveiligingsbedrijf in Den Haag

Bij Security & Hospitality Services, ofwel SHS Group, staan we voor loyaliteit aan onze klanten. Servicegericht werken en professionaliteit hebben wij als beveiligingsbedrijf in Den Haag hoog in het vaandel staan. Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf wat evenementbeveiliging, objectbeveiliging of bouwplaats beveiliging aanbiedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij ook hospitality services aan. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam of naar een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer. Wij kunnen u met verschillende beveiligingswerkzaamheden van dienst zijn waarbij veiligheid voor ons het belangrijkste uitgangspunt is.

Veiligheid als uitgangspunt

Of u nu een evenement organiseert, of de eigenaar bent van een groot tuincentrum, veiligheid is één van de belangrijkste kernzaken. Dit geldt niet alleen voor u en uw werknemers, maar ook voor uw bezoekers. In de afgelopen jaren is de criminaliteit helaas toegenomen. Mede hierdoor kan het inzetten van een beveiligingsbedrijf in Den Haag soms meer dan gewenst zijn. Dit om de criminaliteit zo veel mogelijk de kop in te kunnen drukken. Daarnaast hebben we aan de dag van vandaag te maken met allerlei overheidsregels die van kracht zijn in openbare ruimtes met betrekking tot het covid-19 virus. Ook voor het toezien op de naleving van deze overheidsregels kunnen we u van dienst zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken op het controleren op het deurbeleid van het aantal bezoekers in uw winkel. De werkzaamheden van ons beveiligingsbedrijf gaan dus veel verder dan enkel beveiligen.

Beveiligingsbedrijf

Onze werkzaamheden

Als beveiligingsbedrijf in Den Haag kunnen we bij diverse werkzaamheden van dienst zijn. Ook wanneer u op zoek bent naar gastvrouwen en/of gastheren voor uw zorginstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gastvrouwen en gastheren zijn beschikbaar voor een door u gewenste periode om de bezoekers van uw zorginstelling te woord te staan en te begeleiden in allerlei verschillende situaties. Wanneer u graag vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over onze diensten en wat wij precies voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u een offerteaanvraag doen via onze website op het moment dat u al ongeveer weet van welke diensten u gebruik zou willen maken.